Skip to main content

Jobområder

Lær mere om de forskellige områder

Lærlinge, elever og trainees

Bliv udlært hos Seasight Group

Seasight Group ønsker at bidrage til et samfund, der ikke mangler faglært arbejdskraft – det er vores mål, at 10% af medarbejderstyrken er elever/lærlinge eller under en anden form for uddannelse. Det betyder, at vi altid har >20 medarbejdere under uddannelse. Koncernens selskaber tilbyder uddannelse inden for følgende områder:

  • Klejnsmed
  • Bådebygger
  • Skibsmontør
  • Industritekniker
  • Montageoperatør
  • Teknisk designer
  • Kontoruddannelse med økonomi som speciale

Læs mere om uddannelserne på www.ug.dk

Søger du ufaglært job i dit sabbatår?

Udover de nævnte lærepladser har vi trainees, som uddanner sig sideløbende med, at de arbejder hos os. Det kan f.eks. være inden for projektledelse, salg og markedsføring.

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse, du skal vælge, er der mulighed for at blive ansat som ufaglært i et sabbatår og hvem ved, måske ender du med en læreplads. Som elev/lærling i en af koncernens selskaber tilbydes du en grundig oplæring, ansvar for egne opgaver, når du er klar til det, og socialt samvær med de andre lærlinge på tværs af faggrupper.

Klik ind og send os din ansøgning her, eller kontakt HR Partner Birgit Væver på tlf. 4188 4974 for at høre mere.

Produktion og lager

Find din nye arbejdsplads i Hvide Sande eller Ringkøbing

Seasight Group har produktion på flere lokationer i Hvide Sande og Ringkøbing og vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Om du er faglært eller blot har stor erfaring inden for dit område, er ikke afgørende.

Hvide Sande Shipyard i Hvide Sande beskæftiger smede, skibsmontører og bådebyggere. Vi udfører nybyg og reparationer på alle slags fartøjer. Der er også mulighed for at arbejde på beddingen.

Hos Seasight Solutions i Hvide Sande beskæftiger vi smede, montører og servicemontører. Vi samler små og store konstruktioner i stål og aluminium. I stålproduktionen bruger vi svejserobotter, så vi har også brug for medarbejdere med flair for IT og interesse for programmering.

Maskinhus og montage i Ringkøbing

Seasight Solutions afdeling i Ringkøbing består af maskinhus med CNC-maskiner, kantbukker og laserskærer, hvor vi bl.a. beskæftiger industriteknikere og andre med stor erfaring fra branchen. Derudover er der en stor montagehal, hvor dygtige montører samler og monterer bl.a. Davits kraner og andre værktøjer til vind-industrien.

Alle produktionsenheder har lager og derfor har vi også brug for lagerfolk og medarbejdere til intern transport og budkørsel. Hold øje med de opslåede stillinger eller send os en uopfordret ansøgning her.

Servicetekniker

Har du en teknisk eller mekanisk baggrund? Find din næste stilling som servicetekniker hos Seasight Group

Seasight Davits har opgaver med service og commissioning af Davits kraner på offshore vindmølle-sites i hele verden. Til disse opgaver har vi brug for medarbejdere med en teknisk og mekanisk baggrund, som har lyst til at arbejde i rul af f.eks. 14 dage ude og 14 dage hjemme.

Seasight Solutions i Hvide Sande har ligeledes en serviceafdeling, som sender medarbejdere ud på sites til service og commissioning af virksomhedens produkter eller måske træning i at bruge produkterne rigtigt.

Hold øje med de opslåede stillinger eller send os en uopfordret ansøgning her.

Projektstyring, salg og udvikling

Bliv vores næste ingeniør, maskinmester, elektriker eller automationstekniker i Varde

Seasight Solutions har et ingeniør- og automationshus i Varde, hvor vi bl.a. beskæftiger ingeniører, maskinmestre, elektrikere og automationsteknikere. De dygtige folk er med til at udvikle og teste nye produkter i tæt samarbejde med kunder, salg og produktion.

Hos både Seasight Solutions og Hvide Sande Shipyard har vi projektledere ansat til at styre vores projekter sikkert i hus. Projekterne varierer i størrelse lige fra nybyggeri af en færge til enkelte små komponenter. Projektledernes baggrund er meget forskellig, det kan være en håndværksmæssig uddannelse eller maskinmesteruddannelse eller måske anden brugbar erfaring fra en anden afdeling i koncernen.

Styr vores mange spændende projekter i mål

Hos Hvide Sande Shipyard har nogle projektledere også salg på repertoiret, mens man hos Seasight Solutions og Seasight Davits har salgsafdelinger, hvor dygtige medarbejdere arbejder med egne kundeporteføljer, messer og andet markedsføring.

I disse afdelinger har vi også trainees, som uddanner sig sideløbende med, at de arbejder hos os. Det kan f.eks. være indenfor projektledelse, salg og markedsføring.

Hold øje med de opslåede stillinger eller send os en uopfordret ansøgning her.

Administration og ledelse

Kan du lide at servicere andre?

Som specialist i én af vores stabsfunktioner er der brug for din viden i hele koncernen.

Seasight Groups stabsfunktioner supporterer alle koncernens selskaber med services og know-how indenfor administration, økonomi, IT, HR, HSE&Q og marketing.

Alle virksomheder, som også ønsker at være med om 10 år, kræver en dygtig ledelse og hos Seasight Groups selskaber har vi god erfaring med at give dygtige interne medarbejdere chancen for udfordringer med ledelsesopgaver samtidig med, at vi arbejder hårdt på at tiltrække de helt rigtige kandidater ude fra til at lede koncernens vækstvirksomheder ind i fremtiden.

I Seasight Group tilbyder vi intern ledertræning, sparring og samarbejder på tværs af organisationerne til både nye og erfarne ledere.
Hold øje med de opslåede stillinger eller send os en uopfordret ansøgning her.

Fandt du ikke det, du søgte?

Søg uopfordret

Hos Seasight Group har vi brug for medarbejdere til mange forskellige opgaver. Send os gerne dit CV selvom du ikke lige passer ind i én af ”vores kasser” – vi er faktisk slet ikke så firkantede, så hvis du har det rette mindset og de rette kompetencer, har vi måske også en plads til dig.

Er der langt fra din nuværende bopæl til Hvide Sande?

Hvide Sande er placeret midt i den skønneste natur med mulighed for både afslapning på stranden, surf- og sejlemuligheder samt skole, fitness, idræts- og svømmehal. Herudover har byen et aktivt bymiljø med masser af indkøbsmuligheder og flere gode spisesteder.

Sammen med vore gode samarbejdspartnere, kan vi hjælpe dig med at skaffe midlertidig bolig i nærområdet.